torsdag, juli 27, 2006

Nytt band

Tänkte börja med att säga att ett nytt band är på gång att bildas. Om det blir ett kompband till Sonny Bonnet eller helt nytt är lite svårt att säga, men någonting kommer det att bli alla fall. Så nu har jag laddat upp med nya strängar, nya plektrum och ett nytt capo (den gamla har smitit). Känns samtidigt lite vemodigt att lämna det gamla med Royal Family, men det har blivit ohållbart när alla i bandet lever utspridda över hela sverige. Ett stort tack till tiden som har varit till Blückert, Json, Simon och Nicke! Det var en rolig resa vi gjorde.

Slutar jobbet det 18 aug så då får jag väl stänga in mig i stugan vid Långrösten och skriva världens bästa låtar, banjo och stövelstamp blire! Sättningen på bandet som det är tänkt nu är: sång, gitarr, munspel, stövelstamp, dobro, fiol, mandolin och bas. Tror det kan bli hur bra som helst framåt våren när det tyllas i gardinerne.

Min semester är över också, crap. Har jobbat två veckor nu iofs. Men den tillbringades med att jobba med Woxstockfestivalen i nästan två veckor och sedan en snabb tripp till Tällberg i Dalarna och sedan avslutades med en fiskeresa till Skärkdalen. Jag fick mest fisk som vanligt...

Skärkdalen - Utsikt från stugan