onsdag, augusti 09, 2006

Cityfest och bjäffs

Nu har stan förvandlats till ett gigantiskt nöjesfält och sprithink, Cityfesten har börjat. Det luktar sockervadd, langos, rökelse och grill. Karusellerna spelar smaklös discodunk och på scenen finns.... finns.... finns... ehh.... Atomic Swing? Ni hittar nog mig i ett öltält i helgen om ni letar. Men först laddas det på Södra Köpmangatan!

Appropå sprithink, så var det just det var i Edsbyn för två veckor sedan. Den årliga Pärsmässan gick av stapeln och det var nog en av de roligaste mässor jag har varit på de senaste åren. Var iofs bara där lördagen. Var till stugan på fredan å söv över å elda i öppna spisen sörrö! Eld är roligt!

Nu går jag in i söka jobb tider... Ge mig ett om ni har ett, gärna nått man kan cykla till, för det är så trevligt att cykla se ni... Har skickat nån ansökan men man kan ju alltid bli konstnär... "jag ska måla gris", sjunger jag.

Bara så ni vet så satsar Ovånkers kommun (Högerstyre) ca. 900kr per person i kommunen på kultur (bibliotek, bidrag, musikskola, mm), när man t.ex i Sandviken (S) satsar 1600kr per person...

Stugan...


Getjävel...

5 Comments:

Anonymous M said...

Du knäppte ju kort i säkert 30 minuter på dom där jävla getterna och det där var det bästa du fick till???

10/8/06 08:32  
Blogger Sonny Bonnet said...

Japp, allafall på nån med horn... och det måste de ju ha annars är de inte tuffa nog för min hemsida. Jag erkänner, jag är inte världens bästa fotograf.

10/8/06 08:39  
Blogger Holger Pettersson said...

Va fan äre för fel på Atomic Swing? Gissa om dom var mina idoler 93/94! Fy fan va svinigt av de Olsson!

11/8/06 12:54  
Blogger Sonny Bonnet said...

Inget fel på Atomic Swing inte, mena bara att utbudet på fästen inte var så upphetsande sa brallerne ramla åv, sörrö!

11/8/06 14:21  
Blogger Holger Pettersson said...

Sist jag var där var Orup dragplåster! Atomic Swingers är hundra meter bättre än Orup! Hade Fåggerty duga? Om du hjälper mig måla får du öl!

14/8/06 15:12  

Skicka en kommentar

<< Home