torsdag, oktober 12, 2006

Toaläsning och Pajasregeringen

Här får alla som inte har tid att läsa böcker ett tips: Leta upp en bok ni tycker verkar bra och intressant, köp den (låna på bibblo är inget alternativ i detta tips), lägg den på toa bredvid toastolen, läs sedan vid besök. Det här är verkligen att förena måsten med nöje. Jag lovar att ni kommer att börja läsa, ni blir mer bildade och får ut mer av era toabesök. De kommer iofs att bli längre men det är det värt. Och till er män måste jag bara säga att ni ska SITTA när ni kissar om detta ska funka och om ni inte vill städa toaletten flera gånger om dagen. Fick idén till detta efter att ha börjat läsa i badkaret och inspirerades av en viss norrländsk musiker, med länskoden för Norrbotten i bandnamnet, som tydligen skriver sina låtar när han sitter på toa, för det är tydligen det enda stället han får lugn och ro på när han är småbarnsförälder. Just nu är det Johnny Cashs självbiografi som ligger överst i högen av böcker på vår toa. Den skiljer sig rätt mycket från filmatiseringen i Walk the line faktiskt, men det kunde man ju förstå.

Haha, innan den nya Kalle Ankaregeringen ens hunnit fatta ett beslut eller ens lagt fram sin budget genomsynas den översittande överklassen som skattesmitare och fuskare. Värst är ändå den nya kulturministern. Är det av borgerlig ideologi hon har skippat att betala tv-licensen ska hon avgå omedelbart. Frågan är om hon sitta kvar överhuvudtaget? Hoppas att hon försvinner hur det än är, hon verkar inte ha koll på kulturfrågor överhuvudtaget. Inkompetensen i den nya regeringen är genomskinlig.

Tack föresten till alla ni borgarbrackor som snart har lyckats sänka min inkomst med ca 1000kr i månaden. Ökad a-kasseavgift och minskad a-kasseersättning, kul! Ökade klyftor mellan samhällsklasserna i Sverige är nu på väg att bli ett konstaterat faktum. Värst kommer det att bli för musiker och skådespelare, eftersom de är löper störst risk att bli arbetslösa ska de också betala mest i a-kasseavgift. Omvänd Robin Hood politik är det nu som råder i Sverige, ta från de fattiga och ge till de rika. Det ska tydligen kosta pengar att vara fattig… Idioter!