tisdag, november 14, 2006

Märkvärdig premiärkonsert

Det var förbannat kul att spela live igen! Tack till er som kom och kollade, dansade styrdans och sa fina saker. Trots feber och allmänt illamående gick det över förväntan tycker jag. Nu är oskulden tagen och det är dags att sätta kurs mot nya mål. En inspelning av en jävligt märkvärdig singel planeras just nu. Sen håller jag på att skriva nya sånger om bl.a. Kepsfrisyrer och annat bråte...

Har inga bilder från lördagskvällen, om någon har nån så kan ni väl mäjla mäg. Här är alla fall låtlistan:
1. Ropa mitt namn
2. Pussa barnen
3. Käftsmäll
4. Fel sida av stan
5. Tomma rum
6. Haschkollektivet
7. Bara om min älskade väntar

Imorgon är det politisk strejk i Sverige, men jag får inte strejka för jag är anställd av landstinget, jävla mojsigt tyscher ja da... ska nog smygstrejka på toaletten genom att spela tetris på mobilen hela dagen. Power to the people, yeah!
/SB