onsdag, december 06, 2006

Grammisissarna

Jaha, då har årets Grammis-nomineringar presenterats. Än en gång har jag lyckats undvika att bli nominerad. Ni vet, alltid när det börjar närma sig dessa tider, då håller jag mig undan och jag lyckas varje år att få juryn att glömma bort mig. Orkar helt enkelt inte åka ända till Ståkkålm å försöka hålla mig nykter...

Glädjande är det alla fall att se att Basshunter har blivit nominerad i hela TRE klasser, årets klubb/dans, årets nykomling och sist men inte minst, den viktigaste kategorin i världen: årets ringsingnalslåt.

Hejja!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gör som Alkberg. Bojkotta när du väl o det välförtjänt blir nominerad
Grammysarna är liksom så pinsamma att man blir helt trött
The Knife ska få massor. När dom släppte sin första o bästa skiva brydde sig ingen
Kappvändare
Jag hatar dom

7/12/06 09:12  
Anonymous SB said...

Instämmer till fullo!

7/12/06 15:01  

Skicka en kommentar

<< Home