onsdag, januari 03, 2007

2007

Det är fint väder idag, solen skiner igen, det var länge sedan man såg den gamla fan... Glädjande är att det bästa programmet på teve började på en ny säsong igår, Dödlig fångst (Deadliest Catch) på Discovery. Där snackar vi hårda män, å vi gnäller på vädret när de blåser lite snöslask i 5m/s. Inatt såg jag även en föreställning med Klungan, gänget backom Mammas nya kille på P3, på Svt. Humor i min smak. Såg även en av mina favoritfilmer på svt, Smoke. Jävla fin film.

Jag förväntar mig inget av det nya året egentligen (man blir bara besviken), men en banjo önskar jag mig när jag fyller gubbe... EN BANJO, inget annat, så kan alla urbana jävlar göra sig roliga på min bekostnad med syftningar på filmen Deliverance.

2 snusar kvar i dosan...

7 Comments:

Anonymous M said...

Bäst att jag inte är trött och sur när snusen tar slut för då finns det risk att det blir en sammandrabbning hemma som får kriget i irak att verka som en barnlek! Tycker du gör det bra förresten baby! X

3/1/07 15:33  
Anonymous SB said...

ska försöka att dra ut på snusandet ikväll så att det räcker tills jag ska lägga mig... men imorgon finns det risk för humörsvängningar

3/1/07 15:45  
Anonymous Johannes said...

Peete Seeger spela banjo
Det finns banjo med på en Pere Ubu-skiva
Banjo är underskattat
Men lite landsortsbetonat kanske
När jag bodde i Söderköping kalla vi de Banjoköping
Notera att jag inte gör det med Edsbyn
Ty Edsbyn är fina fisken
Även om den gädda jag drog upp i höstas var 20 cm stor o det är en ganska liten gädda

3/1/07 16:48  
Anonymous sb said...

du får ta större gäddor i vår johannes!

3/1/07 21:44  
Anonymous Ulla-Marie said...

Storpöjken hemma har lagt en fet gädda i frysen. Den är så stor att stjärtfenan sticker ut. Vågar inte tänka på att den förmodligen var slemmig när storpöjken lade in den i frysen. Man vill ju inte gnälla på sånt, för då riskerar katten att bli gäddlös, och han har skadat svansen och är ärmlän.

4/1/07 08:48  
Anonymous sb said...

U-M: Stackars katta! Antar att det är gäddan som han fick i Ullungen i våras, den där stora?

4/1/07 13:06  
Anonymous U-M said...

Nej nej. En färsk gädda, fångad i Älmesbo.

den stackars katten attackerade Tomas brutalt igår när han råkade vidröra svansen.

5/1/07 08:48  

Skicka en kommentar

<< Home