måndag, januari 08, 2007

Jaja, jag har fuskat...

... det blev lite festnikotin i helgen. Kom på att det var helt idiotiskt att sluta på en torsdag när det var så nära helgen, så jag tar nya tag nu från och med igår söndag. Jag är alla fall inte lika sur och elak längre... bara lite.

Igår repade vi med Orkestern efter ett kort uppehåll över jul och nyår. Gick bra och den nya låten "Sjung högt, sjung lågt" börjar ta fin form, har nog aldrig sjungit så eländigt någon gång som i den låten, moll å allt! Inte likt mäg...

Ikväll är det "Deadliest Catch" på Discovery igen!

2 Comments:

Anonymous Johannes said...

Deadliest catch är fantastisk tevi

För att muntra upp dig kan jag dra lite soc-siffror
Det sägs att det är lättare att sluta med Heroin än Nikotin. Tror inte riktigt på det
Det sägs att det är lättare o sluta med Hasch än med nikotin, vilket får mig att undra hur den som kommit fram till det blandar sina jollar
Det sägs att det är lättare att fortsätta än att sluta
Det kan jag tro påp

9/1/07 08:18  
Anonymous sb said...

att sluta röka jollar är enkelt, bara man fortsätter med nikotin och har viljan. heroin har jag ingen erfarenhet av... men att fortsätta är såklart enklast, men kanske inte det bästa i alla lägen.

9/1/07 09:00  

Skicka en kommentar

<< Home