måndag, mars 05, 2007

Ny basist i Orkestern

Vår alldeles egna mjölkbonde Lasse har nu lämnat Orkestern under "mystiska" omständigheter. Ingen vet vart han befinner sig, men det ryktas om att han har setts utanför Belse med bockhorn i pannan. Jag önskar han all lycka i framtiden med vad han än sysslar med! Tack för denna tid.

Välkomnar gör jag Fredrik (efternamn har jag ingen aning om, men jag gissar på Svensson) som tar över Lasses plats vid basen i Orkestern. Till vardags sjunger han i bandet Delacroix och dom kan man lyssna på på majspäjs. Välkommen Fredrik!

3 Comments:

Blogger konungen said...

http://www.myspace.com/ltfisk

Skåne
INGEN BAKTAKT

6/3/07 07:45  
Anonymous Markus said...

BELSE?! kan han vara någon fara för mina föräldrar??? är det skottpengar på honom?

8/3/07 15:23  
Anonymous sonny said...

jag tror inte att det är någon fara för dina föräldrar. jag har hört att senast var det någon som skymtade honom på en traktor i trakterna runt segersta, men de ska nog vara på sin vakt. man vet aldrig vad han kan hitta på.

9/3/07 06:58  

Skicka en kommentar

<< Home