måndag, april 23, 2007

Satan bor i vår källare

I fredags roade jag mig med att bryta upp det ruttna golvet i källaren, i den så kallade "studion". Jag trodde att golvet var lagt direkt på cementen, men döm om min förvåning när jag såg att det var reglat och isolerat med KOL! Inte nog med det, i cementen var ett 30cm stort hål rakt ner i grunden. Jag är övertygad om att självaste Hin bor där nere och kommer komma kravlande upp ur jordens innanmäte när vi minst anar det. Jag måste fixa en djävulsfälla! Men jag har hört att det kan räcka med att lägga i finvänt singel, tvättat i vigvatten för att hålla honom borta... Jag blir inte förvånad om det här kan bli en följetång mer spännande än Falcon Crest! Hur som helst har jag pillat ut svarta snorkråkor och snytit ut svart snor hela helgen, mums!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

munskydd grabben!

23/4/07 20:05  
Anonymous sonny said...

jo, det ska inhandlas...

23/4/07 20:47  

Skicka en kommentar

<< Home