torsdag, maj 03, 2007

Jag är en redig karl!

Nu börjar det verkliga arbetet, ingen tid att slöa, filosofera, spela gitarr eller leta finputsat singel. Säger som min vän JP, dax att lägga livet åt sidan ett tag.

I eftermiddag kommer rörmockaren och stänger av vattnet i "the big yellow" och primitiv koll efter asbest i badrummet ska göras. Är allt som det ska börjar jag rivningen av badrummet imorgon fredag. På eftermiddagen kommer far Poppo och farbror Håkan och kollar vattenskadan i taket (hur fan kan man det låta stå och ruttna i 20 år?). Helgen kommer också ägnas åt att sätta nytt innertak i Elis rum, kanske eventuellt att vi hinner måla också... Om ni inte här av mig på några veckor så vet ni vad jag gör!

1 maj skippades allt firande och demonstrerande och istället fiskade jag med Joel i hans nya fina båt. Årets första gädda vägde 2.8kg och den ser ni här:

4 Comments:

Anonymous Imman said...

jag har ruttnat i 20 år...

4/5/07 16:55  
Anonymous Johannes said...

GRATTIS GUBBAFAN

14/5/07 06:39  
Anonymous sb said...

tack tack!

15/5/07 09:38  
Anonymous Anonym said...

jag har också ruttnat i 20 år...

6/5/09 16:54  

Skicka en kommentar

<< Home