torsdag, september 20, 2007

Nazi-alliansen

Nu är de igång igen, allianshelvetet. Sparka på de som ligger är deras motto... Vet inte vad jag ska skriva egentligen för jag är så förbannad över hur de förstör Sverige och livet för de som har det svårast så att de själva kan sko sig. Jag kan bara sammanfatta det på ett sätt: JAG HATAR ER OCH ALLA NI SOM RÖSTADE PÅ ER!!!

Må din svarta galla omsluta ditt egocentriska kranium med rutten stank...

3 Comments:

Anonymous johannes said...

Dom vet inte hur det är att stå utanför
att räkna pengar för o ha råd att handla mat
dom vet bara hur det är att våldta folk o de trivs dom uppenbarligen med

21/9/07 07:33  
Anonymous markus said...

men du hatar väl inte mig? :(

23/9/07 18:05  
Anonymous Anonym said...

äntligen nån som förstått!!!!!

26/9/07 22:35  

Skicka en kommentar

<< Home