fredag, augusti 29, 2008

Hela veckan, heeeeeeelg!

Det är fredag. Det blir helg. Jag vill ha helg hela veckan. Nu stundar fiske och renovering. Inte ens en närheten av sponken. Efter kräftskivan förra helgen har jag ingen lust längre. Men fiske är fint. Köpte en filékniv häromdagen. Inte för att jag tar upp många fiskar, de flesta får simma tillbaks, men den kommer nog till användning någon dag. Det blir förmodligen gäddfiske i gryningen.

Tyvärr så är det väldigt lite musik nu, det är som det har varit hela året. Vi pratar mycket om att repa men inget händer. Jag har nya låtar på gång, men Skytteklubben kanske är fel forum för dom. Det är mörkt och poppigt, inte nå country. Studioprojektet är det stilltje i. ProTools är bökigt och min dator är ett luder från jordens hetaste plats. Kanske det blir bättre nån gång.

Igår tittade jag på min och Anna-Karins avbild. Den var vild inne i magen. Stort!