tisdag, augusti 12, 2008

Snusgrinig

Sitter och är sugen på snus, Göteborgs rapé ska det va! Glömde köpa i morse på vägen till jobbet och nu är det slut i dosan. Man blir sur och grinig utan snus. Nu är eftermiddagen förstörd!

Jag läser The Dirt, boken om mina barndomsidoler Mötley Crüe. Rekommenderas! Det sorgliga är att jag känner igen en hel del av deras beteende hos människor jag mött. Skillnaden är väl att de jag känner till är för fattiga för att kunna svina riktigt lika mycket som Tommy, Nikki, Vince och Mark. Inte är de i närheten av lika snygga heller, så de får knappt ligga med någon, så vafan, det finns inte så många likheter egentligen...

Föresten så satt jag och tänkte på hur en konsert kan förstöra ett band. Jag hatar när artister kommer oförberedda, spelar taffligt, är pisstråkiga på scenen, hånar publiken mm. Inte fan betalar jag mina surt förvärade pengar till någon som inte bryr sig, som inte ger mig något tillbaka. Grotta ner er i en unken jordkällare era jävla posörer!

Hua vad arg jag verkar vara, men det är jag inte.
Ja e snel...