onsdag, januari 23, 2008

Sonny Bonnets Orkester - Orkester = Sonny Bonnet

Sonny Bonnet är numer solo. Ingen Orkester står längre bakom. Tomas Olsson bildar istället ett band med de mysiga killarna i Orkestern. Vad de kommer att heta vet man inte, men det lär bli nått jävligt märkvärdigt alla fall. Rykten säger att det blir country utan hatt! Mer info kommer om de någonsin kommer att prata om det.

Hur som helst kommer Sonny Bonnet att leva vidare som mitt soloprojekt. Så som det var från början. Inspelningar har alla fall påbörjats och det är en nykläckt ful ankunge som krälar utmed Hällberget...

torsdag, januari 10, 2008

Vackra videos


Scout Niblett feat. Will Oldham - Kiss


Bill Callahan (SMOG)

tisdag, januari 08, 2008

Det händer på Bollnäs station!

Ja är det nått som händer, då händer det på Bollnäs station. Det är händelsernas centrum. Händer det inte där så händer det inte överhuvudtaget. Är det inte högljudda och bråkande alkisar i stationshuset eller någon som tänder eld på Metros tidningslåda, så är det nått orginal som går och ropar "Krylbo, Krylbo nästa!"

Jag har länge stört mig på en liten surmulen gubbe som kliver av X-tåget från Ljusdal när jag ska kliva på för att åka till Gävle. Han knuffas och tacklar sig igenom folk som ska kliva på, fast det finns en öppning där han kan gå. Han tar alltid en väg genom folk istället. Imorse var det samma visa. Han klev av och började tacklas. Jag såg hur folk framför mig blev knuffade och precis när han skulle ge på mig med sin axel tröck jag dit honom med min axel så han ragla till. Han blev nog förvånad för han slängde sig runt mot mig och intog boxargarden, redo för fight! Det var svårt att hålla sig för skratt. Det var en löjlig syn. Den lille gubbafan tänkte slåss på Bollnäs station 06.44 8/1, 2008. Haha! Fast det är sorgligt egentligen, han måste ha ett enfaldigt och händelsefattigt liv.

Så här nära bråk har jag inte varit sen jag blev mordhotat av en rakad kille i Christiania (eller hur det nu stavas) för att ha kört in en minibuss på området. Detta hände 2004 tror jag, när jag var turnéledare åt Ned Oldham. Innan dess är nog det närmaste bråk jag har kommit, när en av Sveriges landslagsmålvakter i bandy hoppade upp på min rygg och lekte ryggsäck när jag skulle gå emellan när en fd. bollnäsback i bandy (nuvarande i Edsbyn) var störig och slogs med min kompis. Detta var nån gång i mitten eller slutet av nittiotalet tror jag.

Hur som helst är jag glad och upprymt, med en till upplevelse att berätta för barnbarnen. Lite vardagselakheter förgyller tillvaron!

fredag, januari 04, 2008

Någon skrev

Hittade en blogg där någon skrivit om vår spelning på Nalen. Ni kan läsa här: http://chewie.bloggagratis.se/2007/11/20/367255-mark-olson-stacken-10-11-07/#367255