fredag, augusti 29, 2008

Hela veckan, heeeeeeelg!

Det är fredag. Det blir helg. Jag vill ha helg hela veckan. Nu stundar fiske och renovering. Inte ens en närheten av sponken. Efter kräftskivan förra helgen har jag ingen lust längre. Men fiske är fint. Köpte en filékniv häromdagen. Inte för att jag tar upp många fiskar, de flesta får simma tillbaks, men den kommer nog till användning någon dag. Det blir förmodligen gäddfiske i gryningen.

Tyvärr så är det väldigt lite musik nu, det är som det har varit hela året. Vi pratar mycket om att repa men inget händer. Jag har nya låtar på gång, men Skytteklubben kanske är fel forum för dom. Det är mörkt och poppigt, inte nå country. Studioprojektet är det stilltje i. ProTools är bökigt och min dator är ett luder från jordens hetaste plats. Kanske det blir bättre nån gång.

Igår tittade jag på min och Anna-Karins avbild. Den var vild inne i magen. Stort!

onsdag, augusti 13, 2008

Dagens citat

Appropå Mötley Crüe och The Dirt, här kommer några väl valda ord från Mick Mars:

"...arroganta, självupptagna människor är de svagaste, dummaste människor som finns. Om man är sån ska man inte skylta med det. Självupptagna människor är, som jag ser det, de mest inkompetenta nollor som gått på denna jord sedan brontosaurusen, vars hjärna var stor som en ärta."

Bara att hålla med...

tisdag, augusti 12, 2008

Snusgrinig

Sitter och är sugen på snus, Göteborgs rapé ska det va! Glömde köpa i morse på vägen till jobbet och nu är det slut i dosan. Man blir sur och grinig utan snus. Nu är eftermiddagen förstörd!

Jag läser The Dirt, boken om mina barndomsidoler Mötley Crüe. Rekommenderas! Det sorgliga är att jag känner igen en hel del av deras beteende hos människor jag mött. Skillnaden är väl att de jag känner till är för fattiga för att kunna svina riktigt lika mycket som Tommy, Nikki, Vince och Mark. Inte är de i närheten av lika snygga heller, så de får knappt ligga med någon, så vafan, det finns inte så många likheter egentligen...

Föresten så satt jag och tänkte på hur en konsert kan förstöra ett band. Jag hatar när artister kommer oförberedda, spelar taffligt, är pisstråkiga på scenen, hånar publiken mm. Inte fan betalar jag mina surt förvärade pengar till någon som inte bryr sig, som inte ger mig något tillbaka. Grotta ner er i en unken jordkällare era jävla posörer!

Hua vad arg jag verkar vara, men det är jag inte.
Ja e snel...