torsdag, december 07, 2006

Komiska nyheter

Oj vad jag skrattade åt regionala nyheterna på Svt igår. Peace & Love festivalen i Borlänge hade kallat till presskonferens för de skulle presentera de första banden till festivalen. Otroligt nog hade alla fall lokala nyheterna skickat ett team. Då presenterade festivalledningen Babyshambles som headline-akt, man kunde riktigt se på killen som sa det att det leendet var ironiskt, för han visste nu vad som skulle hända. Mycket riktigt, Svt's nyhetsteam fick hybris och skulle försöka att agera moralens väktare, för inte kan man väl ta hit en knarkande fotomodellsknullare till fina dalarna, han kan ju sticka folk i benen med sprutor, vad sänder det för signaler till de fromma små ungdomarna som besöker festivalen frågar de sig... ja jag säger då det... snälla Pete förstör inte våra ungdomar, snälla? Hörrö? Snälla? Siwert Öholm, agera!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dags att betta litta
Tror Du att pete dyker upp i borlänge
Skulle kanske va för att narkotikatillgången är relativt utbredd där kanske

8/12/06 07:46  
Anonymous SB said...

Nej jag tror inte att pete kommer dyka upp där, men om det är för att hans pass är ogiltigt, han åker fast i tullen, blir inlagd på avvänjning, blir sjuk eller bara skiter i det återstår att se...

8/12/06 08:48  
Anonymous Anonym said...

Johan Johansson är för övrigt i Borlänge idag
Med skottsäker väst får man förmoda

8/12/06 09:55  
Anonymous SB said...

ja det kan vara rena vilda västern i dessa trakter...

8/12/06 11:39  
Anonymous Ulla-Marie said...

"Jaa. Det har jag undrat länge. Vad är det för märkvärdigt me den där Pete egentligen?" Citat: (nästan om man byter ut Pete mot Sofia)Hugo i Bröderna Lejnohjärta.

8/12/06 13:10  
Anonymous sb said...

ja han skriver en del fina bitar alla fall. låt han idka älgskog med käjt ifre tyscher mäg...

8/12/06 14:22  

Skicka en kommentar

<< Home