tisdag, december 11, 2007

Juletid

The Julbaluns 2007 var en lyckad och jättetrevlig tillställning, bra folk, bra band, bra komik och bra dj. En superkväll helt enkelt! Är inte helt nöjd med mitt eget framträdande, men vafan, det blir bättre, som sången säger...

Tänkte att jag skulle mängta upp lite bilder från Nalen och Balunsen nått tag, men nu sitter jag på jobbet och har lunchrast och bilderna ligger i datan hemma. Så de gå junte!

Inga nya spelningar är inbokade inom den närmasta framtiden. Ska försöka spela in några låtar istället. Det börjar bli dags. De jag spelade in i höstas blev det bara snömos av. JP jammla om nån i Ljusdal som skulle vara bra och spela in hos, kanske det kan vara nått?! Annars får jag väl pula på med min hemmastudio.

För övrigt är jag sugen på ett sidoprojekt för att förverkliga mina exprimentella lustar. Lite banjo, lite orgel, lite blås, lite trummaskin och en jävla massa sex...

Edsbyn var vacker imorse när jag gick ut på balkongen, snö på träden som gnistrade i gatubelysningen, knarret under skorna och lagom kallt. I Gävle är det piss, grått, regn och ruggigt. Är jag förvånad? Nej!

3 Comments:

Anonymous JOHANNES said...

Gävle luktar bajs, så ska det va i ett demokratiskt samhälle
skönt att vissa saker är konstanta i den förvirring som präglar vår samtid

12/12/07 12:20  
Anonymous jp said...

Lägg av Johannes! Tomas: Ska vi köpa en banjo ilag eller blir det bökit? Snart har jag så mycket grejer att köpa strängar till att jag måste sälja skotern! På Thomann kostar Martinsträngseten du köper åt mig i Gävle 34 spänn! jag ska skicka efter där nu ska du mä?

14/12/07 00:58  
Anonymous sonny said...

jp> ja jag vill vara med om du ska beställa!!!

14/12/07 08:11  

Skicka en kommentar

<< Home