tisdag, februari 13, 2007

Ta helg!

Det är tisdag och jag känner för att ta helg nu...

Helgen som gick var faktiskt rätt bra. Bjöd Anna-Karin på en snabb-middag i nya lägenheten innan vi gav oss av och kollade när Edsbyn sparka röven på Bajen, ge dom hopp sen krossa dom, det är min melodi! Efter det var det kalas hos Ulla-Marie för hon fyllde år, grattis och hurra hurra! Det var en jättetrevlig sammankomst av personer som man både känner och inte.

Lite väl trevligt var det kändes det som i lördags när man vaknade, att blanda whiskey och rödvin är inte att rekommendera! Efter ett rep med Orkestern på dagen blev det slappa framför teven och mello. Med sånt trevligt sällskap som jag hade gick den tävlingen att genomlida också, mest skrattretande var all dans och koreografi som körsångarna hade var så förbannat fjollig!

Söndagen jobbade jag med Musik Direkt i Gävle. Alla artister som var med där var mycket bättre än de som var med på Mello!

Hur mycket man än äter blir man alltid hungrig igen, jobbigt!

3 Comments:

Anonymous Ulla-Marie 36 år said...

Gör en mellolåt vettja! På riktigt. Om Regina Lund och skolfröken från västkusten nånstans kvalade in så tror jag att det finns en massa duktigt folk från byn som skulle greja det också. Jag röstade på the Ark och tyckte att de hade en käck koreografi (och fina byxor).

14/2/07 08:55  
Anonymous sonny said...

skulle jag vara med i mello skulle jag bara för att jävlas sjunga "Doing the omoralisk schlagerfestival" istället för texten till låten som man hade kommit med med...

14/2/07 11:19  
Blogger konungen said...

Sillstryparn
Garotta del ansjovis
Det är så vackert att man knappt kan andas jue

14/2/07 12:17  

Skicka en kommentar

<< Home