söndag, juli 22, 2007

Vaknar tidigt

Jag vaknade tidigt idag, 5.20. En vanlig tid för en arbetare kan tyckas men inte på en söndag. Hjärnan fungerar ganska primitivt den tiden och ja, jag var ganska sur. Men just nu tycker jag det är rätt skönt att vara uppe. Lite tid för mig själv. Kaffet smakar fint i sommarsolen på balkongen. Tv-shop visar fantastiska produkter på tv. A-K's laptop ligger fint i knät. Antar att ingen mer än jag kommer vara vaken här i huset på några timmar.

Var till stugan igår och fiskade med Elis och A-K. Mina föräldrar och syrrans familj var också där. Jag längtar dit igen. Inget är så lugnande som att åka dit tror jag. Man bara ÄR som man säger. 2 gäddor fick jag, varav en hamnade i Obelix mage. Obelix är en bortskämd katt som är lat, ägare är UM.

En av sommarens höjpunkter så här långt är Bockrock. Jag gästade Bullegrims Bands spelning och det var skitkul. Jag har aldrig tidigare varit gästartist, förutom när jag körade med Ned Oldhams band The Anomoanon. Jag spelade "Käftsmäll" och en cover på MABDs "Haschkollektivet". Jag tycker om att spela med killarna i Bullegrims. Publiken var bra och ljudet var sämst. Men en grymt trvlig kväll, trots kyla och regn. Ni som gick på Björn Rosenström i Alfta är lurade.

En annan höjdpunkt så här långt är Woxstock. Trots att jag jobbar skiten ur mig på Woxstock så har jag alla fall möjligheten att kika in alla band. Att äntlig få se Kjell Höglund var stort och Mattias Alkberg BD var bäst.

En och en halv vecka kvar till min semester börjar. Känns som att den behövs...

2 Comments:

Anonymous johannes said...

Ja jag tappar ju bara mina fiskar jag

22/7/07 18:52  
Anonymous u-m said...

Alltså TV-shop. Jag vill ha allt. Det där med Obelix har jag redan glömt.

24/7/07 11:00  

Skicka en kommentar

<< Home