fredag, augusti 10, 2007

Fiskeresa och trasigt revben

I tisdags for jag, Joel och Challe åt Skärkdalen till. Skärkdalen är en underbar pärla i Härjedalen. I sjön Skärvagen simma fina harrar och ädla öringar. Runt 25 harrar och 4 öringar drog vi upp under två dygn, Joel fick den största öringen på 1kg och jag tror nästan att han fick den största harren också... Han har blivit en sån storfiskare på gamla dagar Joel. Klart godkänt fiske tycker jag. Och trevligt sällskap med mycket snack och skratt. Tack för denna gång mina vänner!

Det enda som var tråkigt under resan var att jag hade konstant ont i höger sida av bröstet så min kastförmåga med flugspöt var inte på topp. Anledningen till smärtan var ett misslyckat försök till att räta ut ryggen i Sveg. Challe försökte att göra den där "lyfta upp Sonny Bonnet runt bröstkorgen och dingla han lite med bena"-övningen. Men vi hade så klart glömt att jag skulle ha armarna i mellan... En tråkig olycka var vad det var. Höll ändå god min under hela vistelsen i fjällen. Men imorse efter att jag knappt kunnat sova pga smärtor ringde jag hälsocentralen i byn. Förmodligen brutet revben var dommen och en jävla massa värktabletter skevs ut. Jag får tydligen räkna med smärtor i upp till 6 veckor. Kul! Jag som skulle laga taket och göra klart badrummet den närmaste veckan... Jag tror jag skiter i värktabletterna idag och super ner mig ikväll istället...

4 Comments:

Anonymous imman said...

du är så fin... fin i mitt liv

12/8/07 03:10  
Anonymous Anonym said...

Livet är inte alltid så lätt... Men du gav mig precis ett gott skratt iaf...

12/8/07 22:58  
Blogger Om Holger Pettersson said...

Du är arbetsskygg det är allt! Arbetsskygg! Annat var det när jag och Musse drog av spjälan på gåpeden han hade. Han gick ändå han!

22/8/07 23:12  
Anonymous Sandra said...

Så fick vi slutligen svaret på varför killar så sällan kramas.......:P

26/8/07 14:54  

Skicka en kommentar

<< Home