torsdag, mars 15, 2007

SM-Final och utan röst

För fjärde året i rad har mitt kära Edsbyn gått till SM-Final i bandy. Nu väntar en förväntansfull och nervös bussresa till Uppsala på söndag. Men jag har positiva vibbar i knävecken. Hur det än går så laget gjort en grym insats denna säsong, efter de spelartapp man hade inför starten.

Red Farmers klack har lärt mig att sjunga, men just nu är det osäkert om jag kan ta en enda ton på söndag. Halsen är helt paj! Ont har jag och rösten har försvunnit... låter ungefär som Bob Dylan när jag pratar, han låter iofs bra... Men Orkesterns rep är inställda tillsvidare.

Vårsolen har alla fall tittat fram och man kan sitta i t-shirt på Anna-Karins balkong utan att frysa. Hon planterade en hel hög med frön häromdagen, jag går och småkollar på de små gröna plastlådorna lite då och då, men ingen grönska syns än. Igår kväll efter en liten pratstund under fläkten förstod jag att hon tycker att offentliga bad, badtunnor och bastu är äckligt, rent hygieniskt alltå. Särskilt om de innehåller män... Vad nu det ska betyda? Hur böjer man föresten bastu? En bastu, flera bastusar?

7 Comments:

Anonymous ersk said...

du är hennes frö

15/3/07 16:22  
Anonymous sonny said...

du menar att hon stoppat mig i jorden, häller vatten över mig och väntar på att jag ska växa upp?

16/3/07 07:30  
Blogger konungen said...

Fröer är bäst
Flera bastubad

16/3/07 08:13  
Anonymous imman said...

hon häller väl antagligen inte vattnet. Hon kastar nog vatten på dig. Förresten så är du ju övermogen. (trav)

16/3/07 08:31  
Anonymous ersk said...

Hur böjer man brax(en)? Avv ad jag har hört så är det inte Braxar utan braxnar. brax brax brax.

Åker du i A-bussen på söndag eller ska du åka volvo och stanna vid norrlandsporten ?

16/3/07 08:33  
Anonymous sonny said...

braxnar är det, a-bussen blire, å ja jag är gubbe och stolt över det!

16/3/07 08:41  
Anonymous söstra said...

Jag har suttit i en offentlig badtunna iklädd bikini och mössa vid ett tillfälle. Plötsligt kom 3-4 damer i 60-års åldern och satte sig. NAKNA och frigjorda. Jag höll huvudet (och munnen) högt i ca 1 minut, klev därefter ur badtunnan och har aldrig suttit i en sådan efter den händelsen.

19/3/07 12:21  

Skicka en kommentar

<< Home