torsdag, maj 31, 2007

Så här ska en banjo användas!

Lyssna på Great Lake Swimmers, min nya kärlek. De vet hur man använder en banjo på bästa sätt. Canada är ett bra land för country, bättre än UVESA!

Helgen är hemlig, jag är hemlig.
Gämstället är säkert! Ingen kommer att hitta mig...

Man blir sur av överförmynderi... Låt folket röka sig svarta om man vill! Jag skattar gladeligen bort runt 100 tusen per år och då anser jag mig ha betalt den sjukvård jag behöver när jag blir gammal. Era framstjärtar!

tisdag, maj 29, 2007

Townes i mitt hjärta

Mina damer och herrar, här kanske det vackraste, känsligaste och svartaste som en filmkamera har fångat i musikhistorien... Varsågoda!

tisdag, maj 15, 2007

Gubbe

Helgen:
- Geglat golv
- Reglat vägg
- Fyrarättersmiddag i Vallsta
- Flyttat A-K's grejer till huset
- Satt upp nya eluttag i Elis rum
- Blivit gubbe...
- Packat upp grejer
- Ätit fryst tårta
- Fått en blomma av JP och Karro
- Fått en digitalkamera av familjen
- Nytt avlopp till toan
- Elis spelar mandolin med munspelshållare som skärp.
- Familjepizza från Lilla huset
- Svällande blodådror
- Melodifestivalen
- Folköl och chips
- Sett den spännande dokumentären " Den perfekta penisen"

torsdag, maj 03, 2007

Jag är en redig karl!

Nu börjar det verkliga arbetet, ingen tid att slöa, filosofera, spela gitarr eller leta finputsat singel. Säger som min vän JP, dax att lägga livet åt sidan ett tag.

I eftermiddag kommer rörmockaren och stänger av vattnet i "the big yellow" och primitiv koll efter asbest i badrummet ska göras. Är allt som det ska börjar jag rivningen av badrummet imorgon fredag. På eftermiddagen kommer far Poppo och farbror Håkan och kollar vattenskadan i taket (hur fan kan man det låta stå och ruttna i 20 år?). Helgen kommer också ägnas åt att sätta nytt innertak i Elis rum, kanske eventuellt att vi hinner måla också... Om ni inte här av mig på några veckor så vet ni vad jag gör!

1 maj skippades allt firande och demonstrerande och istället fiskade jag med Joel i hans nya fina båt. Årets första gädda vägde 2.8kg och den ser ni här: