torsdag, december 20, 2007

Paska Koskenkorva

Bästa Jullåten, alla kategorier, alla tider!
http://www.myspace.com/mustakissatheband

tisdag, december 11, 2007

Juletid

The Julbaluns 2007 var en lyckad och jättetrevlig tillställning, bra folk, bra band, bra komik och bra dj. En superkväll helt enkelt! Är inte helt nöjd med mitt eget framträdande, men vafan, det blir bättre, som sången säger...

Tänkte att jag skulle mängta upp lite bilder från Nalen och Balunsen nått tag, men nu sitter jag på jobbet och har lunchrast och bilderna ligger i datan hemma. Så de gå junte!

Inga nya spelningar är inbokade inom den närmasta framtiden. Ska försöka spela in några låtar istället. Det börjar bli dags. De jag spelade in i höstas blev det bara snömos av. JP jammla om nån i Ljusdal som skulle vara bra och spela in hos, kanske det kan vara nått?! Annars får jag väl pula på med min hemmastudio.

För övrigt är jag sugen på ett sidoprojekt för att förverkliga mina exprimentella lustar. Lite banjo, lite orgel, lite blås, lite trummaskin och en jävla massa sex...

Edsbyn var vacker imorse när jag gick ut på balkongen, snö på träden som gnistrade i gatubelysningen, knarret under skorna och lagom kallt. I Gävle är det piss, grått, regn och ruggigt. Är jag förvånad? Nej!